16. mars 2009

FERIE!!

Stone Town - arti by aa dra paa oppdagelsesferd i!!
Vi var ute i en lignende baat i dag, men den var litt storre.








Det er ferie, og det er deilig. De siste ukene har bydd paa mange opplevelser og lite tilgang paa internet, dette blir derfor bare en liten oppdatering over noe av det dagene har bydd paa. Safari var utrolig mye mer spennende enn jeg hadde sett for meg, tre dager humpende av sted i en bil er virkelig aa anbefale. Jeg har sett fire av de fem store, en skokk av sebraer , mange kule og gule sjiraffer og vitnet flodhester som sloss i en liten innsjo.

Da safaridagene var over bar det avsted tilbake til Moshi, der vi var paa spraakkurs. Planen var fire dager, men etter en formiddag ved basseng merket vi hvor klare vi var for sjo, strand og sol. Vi reiste derfor til Dar og videre til Bagamoyo i en trang og veldig varm minibuss. Vi hadde store forventninger til byen som skulle ha mange historiske hus fra den tyske kolonitiden, men byen virket mer om en falleferdig spokelsesby. Jeg er sikker paa at den har mye spennende aa by paa, men vi endret igjen planene vaare aa reiste til Zanzibar enda noen dager for planen.

Det er her jeg er naa, og her kunne jeg gjerne vaert i mange maaneder. Det er et paradis uten like, ikke en gang bilder kan beskrive dette er jeg redd. Stone Town er en by med yrende liv, matmarked paa stranda om kvelden, og trange gater der man kan gaa paa oppdagelsesferd i mange timer. Vi ble vaerende der i noen dager, og brukte en av dagene til aa utforske andre deler av oya i form av en spice trip. Saa naa veit jeg hvordan mange eksotiske krydder vokser og hvordan de fremstilles!!!

Naa har hele gjengen forflyttet seg til Ostkysten av oya og nyyyyyyter noen late dager i sola. I dag har vi vaert aa snorklet – det var ogsaa en ny og spennende opplevelse!!
Jeg kommer snart hjem, og selv om det er deilig her er det godt aa vite at jeg snart er hjemme igjen ogsaa! Ser dere snart!!




2 kommentarer:

Eirik sa...

Gøy med oppdatering. Zanzibar er digg:) Gleder meg til du kommer hjem og kan fortelle oss fine historier fra Afrika.

Unknown sa...

Så flott Lena. Glad for at du har hatt det bra og at du er hjemme igjen. Vi er glad i deg. Pappa