8. oktober 2007

Noen glimt fra Lima, Peru:)

Jeg har nå vært i Lima i noen dager og føler derfor tiden er inne for "Lima i bilder". Det er så mye som er anderledes, og så mye som er fasinerende. Skulle ønske dere alle kunne komme ned hit og oppleve det dere også. Skal med disse bildene prøve å gi dere et lite innblikk i det jeg ser hver dag, og det jeg synes er arti, spennende og eksotisk. (Er kansje ikke bilder av det som er typisk for Lima og Peru, men det som har vært typisk og spennende for meg de første dagene!!)Vi drikker Inca Cola som bare det, er ikke lenge før vi tar over Machu Picchu!!Søppelkasse er visst heller ikke et internasjonalt begrep - i Lima har de "søppelbrett" :)Vi lærer spansk på "Euroidiomas". Gleder meg til jeg kan spansk - er bare litt kjedelig å lære!! hehe...Fiksings og ordnings må til - Her får Hanna seg peruansk nummer og ny mobil!Meg på tur i en combi - denne er av det store og konfortable slaget!Lima er en by med store forskjeller og motsetninger - fattigdom og velstand lever side om side. Et lite eksempel er dette bilde, man finner alle slags kjøretøy og transportmidler på veiene!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lena!!
Jeg ser det er mye nytt og spennende i Peru...
Jeg må si jeg likte Inca Cola!
håper du har det bra... Idag har jeg fått tilbake en KRL-prøve som jeg fikk 6'er på, så her er alt som det skal være(Hehe:o)
klem frå Øyvind!!

anne grete sa...

hei Lena! Veldig artig å lese hvordan livet kan arte seg i Lima! Det er mange som spør etter deg og hvordan du har det;mange hilser ;)

Hilsen fra pappa&mamma.

kivle sa...

Hei. Vil bare si at vi har sánn rare sóppelbrett her i brasil og! ps! háper dere har det mucho legao(kult pá mitt sprák)! & si hei pá deg din sjokolade (eller noe) til andre fra meg! tchao

Victor sa...

Hei, morro å se at dere drikker inca cola - det er helt konge! Stå på å prøv å lær deg så mye spansk som mulig! Kommer i alle fall raskt når du begynner å jobbe med kidsa!

Hilsen santa cruz 06/07 vic

Anonym sa...

så artig. fredag reiser jeg også. wooho

Helene sa...

Lena min:) åh, moro å endelig få lese litt blogg. gleder meg skikkelig til å følge deg og ditt. jeg har stor tro på deg og de andre og spansken og alt..

jungel-klemmer fra andre siden av vannet.